HASTAHANEYE YATIRILDI

Hastahaneye yatırıldı

Derneğimizin Sayın Üyesi KARACA DOĞALGAZ firması sahibi (gadiru)  Kenan Karaca'nın eşi Funda Karaca 5 aylık hamileydi.

Aile kontrol için gittiği hastanede  aileye,bebeğin anne karnında öldüğü bilgisi verildi.Normal kontrole giden aile bebeğin anne karnında öldüğünden habersiz olduğu belirtilirken renkli ultrasyonda bebeğin ölü olduğu ortaya çıktı.

Annenin bebeği zehirleme riskine karşı Zeynep Kamil Hastanesinde tedavi altında tutuluyor. Herhangi bir sıkıntılı durum olmaması için annenin an itibari ile bütün tahlil ve tetkitler yapılıyor çıkacak sonuçlara göre bebek anne rahminden alınacak ve tedavi süreci başlayacak bir kaç gün müşahade altında tutulacağı belirtildi.

Sayın Üyemiz Kenan Karaca bey'e Geçmiş olsun dileklerimizi sunar Allah'tan  acil şifalar