ESENLİ KÖYÜ HIZIRLARI GÖREV BAŞINDA

Esenli Köyü Hızırları Görev Başında

Esenli Köyü'nün gurbetteki adı Hasköy Gençlik liderlerinden Sayın Birkan Sıbıç ile Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Vekili Sayın Rahmi Kaya Beyler Dünyanın gündemini meşgul eden ülkemizde'de görülmesiyle halkımızı endişye düşüren (COVİD 19) Koronavirüs tahlikesinden dolayı halkımıza sağlık tedbirleri için kendi imkanlarıyla hayırları için maske üretip araçları ile kapı,kapı dolaşarak Hızır gibi dağıtımını yaparak halkımızın hayır duasını alıyorlar.Allah hayırlarını kabul eylesin.

Bu arkadaşlarımız yapmış oldukları bu hayır sevaplarından dolayı kendilerini Koronavirüse karşı zırha bürümüşlerdir

Korona virüse karşı maskem yok diyorsanız Hızır Birkan Sıbıç ile Hızır Rahmi Kaya'yı arayınız.

Birkan Sıbıç İletişim :  0 535 714 91 85
Rahmi Kaya İletişim :  0 538 937 33 69