DÜĞÜN TARİHLERİ DEĞİŞTİ

Düğün tarihleri değişti

Köylülerimizden Zonguldak'ta ikamet eden Sayın Hayrettin Hıdır bey kıymetli oğlu Şafak Hıdır beyin 25 Ekim 2020 Pazar günü  gerçeeşecek olan düğün törenlerinde değişiklik yapıldığını bildirerek bir açıklama paylaştı.

Hayrettin Hıdır ve Birol Somuncu dan açıklama ;

Aileler olarak İçişleri Bakanlığının düğün kararnamesini yayınladıktan sonra koronavirüs dalgasının gelmesinden endişe ederek 25 Ekim 2020 pazar günü salonda yapacağımız düğün törenimizi daha erkene alarak 26 Eylül 2020 Cumartesi akşamı İnağzı Dilektepe Tulumba Meydanında Saat 18:00 - 23:00 arasında Hakan Köntek ve ekibinin vereceği açık hava konseri eşliğinde yapmaya karar verdik eş, dost ,akrabalara ve tüm hemşehrilerime saygı ile duyurulur.
Hepsi Düğün törenlerimize davetlidir, açıklaması yaptı.

ESENLİ KÖYÜ DERNEĞİ AİLESİ OLARAK GENÇ ÇİFTİMİZİ TEBRİK EDER ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.