Esenli Köyü Derneğinden Çağrı

COVİD-19 pandemisinden dolayı Devletimiz tadından ( lokallere, kafelere,kıraathanelere ) getirlen yasak gereği kapalı olan Derneğimizin ödenmesi gereken Resmi giderlerinin ödenmesi için Sayın Üyelerimizden AİDATLARINI ödemelerini talep etmekteyiz.

Yönetim Kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantıda AİDAT toplama çalışması için Derneğimizin tüm organlarına seçilen kıymetli arkadaşlarımızın hepsine Esenli Köyü Derneğini temsilen  yetki verilmiştir.

Sayın Üyelerimiz bu pandemi döneminde Allah'ın izniyle bitecek. Bizler yine hepberaber İstanbul'daki Esenli Köyü'nün evinde Derneğimizde o güzel günleri yaşamaya devam edeceğiz.

Sayın Üyelerimiz uzaktayım,pandemiden dolayı gelemiyorum, işimden dolayı gelemiyorum gibi sepleriniz varsa AİDATINIZI  DERNEĞİMİZİN RESMİ HESABINA GÖNDEREBİLİSİNİZ.

DERNEĞİMİZİN RESMİ HESABINA AİT BİLGİLER.

KAVACIK VAKIFBANK ŞUBESİ

İBAN NO: TR370001500158007299612929

NOT: İbana gönderen arkadaşlarımız bizimle iletişime geçiniz.Gönderdiğiniz tutara ait makbuzunuzu kesip  Whatsapp üzerinden anında size gönderelim.

Sayın Üyelerimiz Gereken hassasiyeti gösterip Aidatlarınızı ödemenizi Saygılarımızla sizlerden talep etmekteyiz.