Büyük Düğünün tarihi belli oldu

Esenli Köyü'nün hak ve huku için,hak ettigi hizmetleri alabilmesi için hertürlü çalışmaları yapan, beyefendi ve saygın kişiligi ile toplumumuz tarafından sevilip sayılan köyümüzün kıymetli şahsiyetlerinden Derneğimizin Sayın Üyesi Muştak Hıdır & Ayşe Hıdır çiftinin oğlu Burak Hıdır bey  Malatya'lı ailemiz Mehmet Kılıçsız & Gülay Kılıçsız çiftinin kızı Gizem Kılıçsız evleniyor. Çiftimizin düğün tarihleri belli oldu.

DÜĞÜN TARİHİ:  05 EYLÜL 2021 Pazar Saat: 13.00 - 17.00 arası  Kavacık  ASR-I MEKAN DÜĞÜN SALONUNDA OLACAKTIR.

ADRES:
 Rüzgarlıbahçe Mah.,  Cumhuriyet Cd. (Çavuşbaşı Yolu)  Gürsel Plaza (Hilti Binası) No:123, 34805 Beykoz/İstanbul
(Beykoz Emniyet Müdürlüğü Binası Karşısı)

İLETİŞİM:
Muştak HIDIR  0 537 289 94 67

ÇİFTİMİZİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE ESENLİ KÖYÜ HALKININ HEPSİ VE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR.

NOT: Pandemi sürecinden dolayı değişiklik olması durumunda kamuoyuyla paylaşılacaktır.

EVLENECEK OLAN ÇİFTİMİZİ ŞİMDİDEN TEBRİK EDER, ÖMÜRBOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.