Muhteşem Düğün Töreni İle Evlendiler

Derneğimizin sayın üyesi,beyefendi ve örnek kişiliği ile tanınıp bilinen (Dönümalu) Bekir Sıbıç & Ayşe Sıbıç çiftinin kıymetli oğlu Emre Sıbıç,  Zonguldaklı aile Recep Yüksel & İlkay Yüksel çiftinin kızı İpek Yüksel ile 19.09.2021 Pazar günü saat: 13.00 - 17.00 arası Beykoz / Kavacık
IVORY WEDDİNG VENUE DAVET SALONUNDA gerçekleşen muhteşem düğün töreni ile evlenerek dünya evine girdiler.

EVLENEN ÇİFTİMİZİ TEBRİK EDER ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

AİLEMİZ TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI

Kıymetli ailemizi temsilen sayın Bekir Sıbıç bey teşekkür mesajı yayımladı.

Evlatlarımız İpek Yüksel & Emre Sıbıç çiftinin düğün törenlerine uzaktan veya yakından gelip katılarak bizleri yanlız bırakmayıp sevincimize, mutluluğumuzu ortak olan tüm dostlarımıza, komşularımıza,akrabalarımıza,hemşehrilerimize,köylülerimize en kalbi duygularımızla teşekkür ediyorum.

Mağzeretlerinden dolayı düğünümüze katılamayıp bizlere ulaşarak tebrik ve hayırlı olsun dileklerini ileten köylülerimize, komşularımıza, dostlarımıza,  hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.
Allah hepsinden razı olsun.

Bekir SIBIÇ